Volksopera Vienna

Volksopera Vienna

Vienna, Austria
Invited Competition

PERIOD:

2001

BRIEF DESCRIPTION:

A repositioning of the Volksoper in its urban context:
Existing exterior layers will be straightened out and repaired. Assigned the color red. A steel framework constructed. Turquoise stone ribbons attached, which connect the glass curtainwall of the administration tract to the glass-form entry foyer extension.

TEAM:
Pushpadeva de Silva, Hermann Mandl, Martin Lee, Heike Lukabauer

 

More "Competition & Awards" projects

Austrian Federal Railways Infobox Hohenems and Lauterach Station
Austrian Federal Railways Infobox Bridge Rhine Valley
Austrian Federal Railways Infobox Graz Station
Austrian Federal Railways Infobox Innsbruck Station
Volksopera Vienna
Pedestrian Bridge River Danube
Municipal Music School
Pedestrian Bridge River Salzach
VCÖ - Mobility Award